Kutyahoroszkóp 2024
Ha hiszel benne, ha nem, horoszkópot olvasni mindig élvezetes. Főleg, hogy ez egy kutyahoroszkóp, amit kifejezetten négylábú szőrős barátainkra szabtunk!

Kutyahorszkóp a Petcast podcast ajánlásával. Keresd ki kutyabarátod csillagjegyét, és nézzétek meg, mi vár rá ebben az évben! Jó szórakozást és egészségben, finomságban és közös időtöltésben gazdag évet kívánunk nektek 2024-re! 😉

KOS (március 21. – április 19.)

Bátor és impulzív kutya vagy, aki mindig tettre kész. Lehet, hogy 2024-ben egyszer-kétszer slamasztikába kerülsz (mondjuk, rajtakapnak, miközben éppen elcsensz valamit az asztalról, vagy szégyenszemre beszorulsz a macskaajtóba), de gyors észjárásod és/vagy a bájod egy szempillantás alatt kihúz a csávából. Egyetlen jó tanácsot viszont érdemes lenne megfogadnod az új évben: ne kergesd az autókat, bicikliket és egyéb guruló eszközöket, mert még valóban bajba kerülhetsz!

BIKA (április 20. – május 20.)

Te aztán igazán szereted élvezni az életed, kedves Bika-kutya! Boldog lehetsz, mert az új évben a legjobb finomságokkal és ínyencségekkel kényeztetik majd az ízlelőbimbóidat a gazdáid. De vigyázz, ne ess túlzásba, különben nemhogy felugrani, de felmászni sem fogsz tudni a kedvenc foteledbe vagy kanapédra. S a végén még fogyókúrára fognak, amitől a kutyák istene mentesen meg!

IKREK (május 21. – június 20.)

Igazi társasági kutya vagy, kedves Ikrek, bárhová is mész, mindig szerzel barátokat. De az új évben légy résen, mert néhány új pajtiról még kiderülhet, hogy a hátad mögött kiugat, vagy ami még rosszabb: sunyi álruhás macska! Tartsd az orrod mindig szaglásra készen, a farkad pedig magasan!

RÁK (június 21. – július 22.)

Érzékeny lélek vagy, Rák, időnként akár egy kis melankóliára is hajlamos. De ne félj, mert a csillagok azt jósolják, hogy idén bőségesen lesz részed hassimogatásban és fejvakarásban, ami biztosan feldobja a hangulatodat. Ha nem, hát kergesd fel a fára a szomszéd szemtelen macskáját, az biztosan jókedvre derít!

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Te vagy a kutyás dzsungel királya (vagy királynője), Oroszlán, és ezt te is tudod. Ebben az évben királyi jelenlétedet mindenki érezni fogja, aki keresztezi az utadat. Ha azt szeretnéd, hogy kétlábú alattvalóid továbbra is hűségesen szolgáljanak mennyei ételekkel és kényelemmel, légy kegyes hozzájuk, és engedd, hogy időnként megvakargassák a hasikádat vagy a füled tövét!

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Hűséges és szorgalmas kutya vagy, Szűz, mindig kész vagy pacsit adni, ülni, állni vagy feküdni, ha azt kérik tőled. Idén azonban fontos, hogy a jól végzett munka után pihenj! Szánj egy kis időt magadra, engedd, hogy kényeztessenek a kétlábú szolgálóid. Nekik is jár egy kis lazítás, ne kelljen mindig foglalkoztatni téged! Élvezd ki az élet olyan apró örömeit, amilyen egy jó hosszú szunyókálás egy napos helyen!

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg-kutyaként bájos külsőddel, ellenálhatatlan viselkedéseddel az új évben is sok csodálót fogsz szerezni. De légy azért visszafogott, nehogy túl sok szívet törj össze, különben egy rakás csalódott kan (vagy szuka) sír majd az ajtód előtt.

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Titokzatos és intenzív kutya vagy, Skorpió, akinek nagy a hangja és élesek a fogai. Idén azonban fontos, hogy a lágyabb oldaladat is megmutasd, különösen, ha a kétlábon járó családodról és a barátaidról van szó. Tudod, nekik is szükségük van arra, hogy kimutasd az irántuk érzett szereteted! Légy jó fej, és nyald meg a kezüket vagy az arcukat, ha azt szeretnék!

NYILAS (november 22. – december 21.)

Szabad szellem vagy, Nyilas, aki midig keresi az új kalandokat. Idén a szerető emberi családodnak köszönhetően izgalmas új helyeket fedezhetsz fel,  és sok új szőrös pajtit ismerhetsz meg. Ha még nincs családod, akkor ez az az év, amikor végre meleg otthonra lelsz! Drukkolunk neked nagyon!

BAK (december 22. – január 19.)

Elszánt és szorgalmas kutya vagy, Bak, akinek a siker a célja. Idén az erőfeszítéseid bőségesen megtérülnek, de ne feledd, hogy tarts szüneteket, és élvezd az élet apró dolgait. Amilyen például egy jó kis fogócska a futtatóban vagy a parkban, ahol azt a kis helyes feketét (vagy barnát) bepanírozhatod majd az avarral!

VÍZÖNTŐ (január 20. – február 18.)

Vízöntő, ha valaki, akkor te igazi egyéniség vagy kutyaként is, akinek pluszban még megvan a magához való esze is. Idén fogadd el ezt a különleges személyiséget, és ne félj kitűnni a tömegből. Sosem tudhatod, kit bűvöl el a különcséged. Ja, és ne felejtsd el végre kiásni a tavaly nyáron eltemetett csontot – melyik bokor vagy fa alatt is van!?

HALAK (február 19. – március 20.)

Álmodozó és a megérzéseire hallgató a Halak-kutya vagy, így neked igazán mély kapcsolatod van a téged körülvevő világgal. Idén az intuíciód csodálatos új élményekkel, esetleg új barátokkal ajándékoz meg (érdemes jól körbe szimatolnod a parkban, vagy a szomszéd telkek irányából érkező szélben). Közben ne feledkezz meg arról sem, hogy sokkal jobb a valóságban macskákat kergetni, mint arról álmodozni, hogy rózsaszín egyszarvú formájú pukikat eregetsz. Hidd el, a valóságban ezek igencsak büdik!

Ha tetszett a kutyahoroszkóp, abba ne hagyd a csillagok vizslatását! Olvasd el az állati jó kutyás horoszkópot is, hogy még jobban megismerd négylábú szőrös barátodat!

Címkék: horoszkóp | kutya | kutyás

Ezek is  érdekelhetnek

A téma hasonló, az infó új!

Miért PetCast?

A Petcastban olyan kérdésekről beszélgetek, amelyek szerintem minden állattartó számára fontosak vagy érdekesek, olyanokkal, akik, okosak, hitelesek vagy éppen szórakoztatók, de mindenképpen értenek ahhoz, amiről beszélnek.

Legújabb epizódok

Elveszett? Ellopták? Találtad?

Elveszett? Ellopták? Találtad?

Talált kutya, cica? Elveszett, ellopott kisállat? Mi ilyenkor a teendő, a lehetőség? Kit hívjunk fel, hová forduljunk?

Youtube short

Közösségi média