Kezdőoldal

Ide hallgass!


Spotify


Apple


Youtube

Legújabb podcast

„A kutyák társas lények. Nem evidens nekik, hogy 6-8 órát egyedül legyenek. Ezt megtaníthatjuk, de ez nem az alap!” – ez az egyik legfontosabb üzenete ennek a Petcast-epizódnak, amelyben Sátori Ágnes állatorvossal, viselkedésterapeutával beszélgetek a szeparációs szorongásról. Hallgass ide!

Bemutatkozás

É+ZS-mobil

Üdvözöllek, örülök, hogy itt vagy! A legjobb helyen jársz, ha kutyád, macskád van, vagy bármilyen kisállattal osztod meg az életedet és az otthonodat, és szeretnél értőn gondoskodni kedvencedről. 

A nevem Haiman Éva, a kutyám pedig Zsálya, egy örökbe fogadott terrierkeverék. Számomra nagyon fontos, hogy a legteljesebb életet biztosítsam a kutyusomnak, és a lehető legtöbbet hozzam ki a közös életünkből. Ehhez sokat olvasok, és látom, mennyi butaság, fals formáció kering a világhálón. Számomra újságíróként is fontos, hogy hiteles forrásból tájékozódjak, ezért indítottam a Petcast podcastot, hogy segítsek elválasztani a tényeket a tévhitektől, a megalapozott információkat az önjelölt szakértők magánvéleményétől. Itt  sokféle témáról hallhatsz, olvashatsz, mégpedig olyanoktól, akik értenek is ahhoz, amiről beszélnek.

Tarts velem és vendégeimmel, hozd ki magadból a legjobb gazdit!

Adások


Eddigi adásaink meghallgatásához kattints ide