Keresőkutya talált meg egy eltűnt kisfiút!
A Petcast különkiadása: egy fiatal, de annál képzettebb mentőkutya, a 4 éves Koda talált rá egy Mezőfalván eltűnt 9 éves kisfiúra, szerencsére sértetlenül.

A keresésről is megtudhatsz részleteket, valamint ez a különleges képességekkel rendelkező belga juhász fajtájú keresőkutya, Koda is bemutatkozik a Petcast különkiadásában. A telefonos interjúban Bérdi Furzsina, a mentőkutya gazdája a beszélgetőpartner, aki a Leaf Sportegyesület keretében dolgozik Koda mellett.

Hallgass ide, és ha érdekel a mantrailing, ezen a linken megtalálod az erről készült adást a csodálatos kutyaorr sorozatunkban!

Ezt a podcast epizódot itt is meghallgathatod:

Kattints és hegyezd a füled!

    

Ezek is  érdekelhetnek

A téma hasonló, az infó új!

Miért PetCast?

A Petcastban olyan kérdésekről beszélgetek, amelyek szerintem minden állattartó számára fontosak vagy érdekesek, olyanokkal, akik, okosak, hitelesek vagy éppen szórakoztatók, de mindenképpen értenek ahhoz, amiről beszélnek.

Legújabb epizódok

Nyáron is gondtalanul!

Nyáron is gondtalanul!

Nyáron több időt tölthetünk négylábú családtagjainkkal. De Ilyenkor fokozottabb odafigyelést is igényel minden kisállat, főleg a kutyák.

Kutyabunda: nyírni vagy nem nyírni?

Kutyabunda: nyírni vagy nem nyírni?

A kutya szőre nemcsak a hidegtől, hanem a melegtől is védi őt. Ezért jogos kérdés, hogy nyírni vagy nem nyírni, még akkor is, ha nagyon meleg van.

Minden kutya tud úszni?

Minden kutya tud úszni?

Sok kutya imádja a vizet és jól tud úszni. És vannak kutyafajták, amelyek alkalmatlanok az úszásra, vagy sokkal kevésbé jól úsznak. Nézzük, melyik melyik!

Youtube short

Közösségi média