szitter
Hurrá, nyaralunk! Jöhet a szitter?
Vigyük-e magunkkal nyaralni a kisállatunkat is, vagy hagyjuk otthon? De kire bízzuk? Adjunk panzióba, vagy a szitter a legjobb megoldás?

1. évad #24

A kutyások közül egyre többen és egyre több helyre mennek kedvencükkel – nyaralni is. De mivel teszünk jót az ebnek: ha mindenhová visszük magunkkal, akár messzi útra is, vagy ha nem ragadjuk ki a megszokott környezetéből, és inkább megszervezzük a felügyeletét? S ha nincs rokon, barát, kire bízzuk: vigyük panzióba, vagy keressünk állatszittert? És ha igen, mi alapján válasszunk? Ebben a Petcast-adásban ezeket a kérdéseket járjuk körbe Piller Pálma állatorvossal, a Petwisecare megálmodójával.

Megtudhatjuk, milyen megoldásnak mik az előnyei, illetve a hátrányai.

A kisállatszitter a Petwisecare-nél csak előzetes vizsga után lehet valaki, természetesen, miután részt vett a megfelelő képzésen. Ennek keretében többek között egészségügyi ismereteket is tanul – mondja a leendő cica-, kutya-, vagy egyéb kisállatfelvigyázó. A gazdik pedig azért is biztonságban tudhatják így kedvenceiket, mert folyamatos állatorvosi hátteret biztosítanak a náluk végzett szittereknek.

A Petwisecare gazdiknak is tart tanfolyamokat, a kutyás elsősegélynyújtás jelentőségéről ebben az adásban beszélgettünk, hallgasd meg azt is!

Ezt a podcast epizódot itt is meghallgathatod:

Kattints és hegyezd a füled!

     

Ezek is  érdekelhetnek

A téma hasonló, az infó új!

Miért PetCast?

A Petcastban olyan kérdésekről beszélgetek, amelyek szerintem minden állattartó számára fontosak vagy érdekesek, olyanokkal, akik, okosak, hitelesek vagy éppen szórakoztatók, de mindenképpen értenek ahhoz, amiről beszélnek.

Legújabb epizódok

Youtube short

Közösségi média