Cicahoroszkóp 2024
Ez a cicahoroszkóp, amit direkt doromboló barátodra szabtunk! Reméljük, minden macska számára szuper lesz 2024, tele örömmel, kalanddal és finom csemegével!

Cicahoroszkóp a Petcast podcast ajánlásával. Bízunk benne, hogy akkor is értékeled erőfeszítéseinket, ha egyáltalán nem hiszel a csillagok iránymutatásában. Ha pedig éppen ellenkezőleg, akkor nemcsak a bolygók, de a sorok között is tudsz olvasni 😉

KOS (március 21. – április 19.)

2024 a Kos-macskák számára az új magasságok elérésének éve. Bátor szellemük a legmagasabb könyvespolcok és fák tetejére vezetik őket. Ne feledd, a kilátás mindig jobb a csúcsról! (Még akkor is, ha közben embertársaidra a frászt hozod.)

BIKA (április 20. – május 20.)

A Bika-macskák számára 2024 a kulináris felfedezések éve lesz. Kifinomult ízlelőbimbóid új finomságokat fedeznek fel a tálkádban kétlábú szolgáid áldozataként. Kóstolj meg minden falatot, és hagyd, hogy utána hassimivel kényeztessenek!

IKREK (május 21. – június 20.)

Ikrek-macskák, ebben az évben minden korábbinál nagyobb örömöt leltek a kommunikációban. Nyávogásotok, dorombolásotok és miákolásotok mindenkit elbűvöl körülöttetek. (Vagy nem, de ez nem fog titeket zavarni.) Emellett játékos oldalatok is kiteljesedhet, legyen szó dobozokba bújásról, fényes pontok kergetéséről vagy bármilyen más bohóckodásról. Maradj huncut!

RÁK (június 21. – július 22.)

A Rák-macskák számára 2024 a kényelemről és az ölelésről szól. Gondoskodó természeted melegséget hoz mindazoknak, akik lesznek olyan szerencsések, hogy megosztod velük a kedvenc takaródat. (Igen, az a pihepuha gyönyörűség is a tiéd most már, amit elvileg a gazdid kapott karácsonyra, milyen jól tetted, hogy megjelölted pont a közepét!)

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Nem kérdés, hogy ki a király! Ez a te éved, fenséges aurád mindig és mindenhol figyelmet és tiszteletet parancsol. Te leszel a birodalmad királya vagy királynője, és minden alattvalód (ember és más háziállat) meghajol az akaratod előtt. Azért a karmaitokat inkább a kaparófán, mint másokon élesítsétek!

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.):

Szűz-macskák, aprólékos természeteteknek, tisztaság- és rendszereteteknek köszönhetően 2024 a tökéletes ápoltság éve lesz számotokra. Bundátok mindig olyan csinos és fényes lesz, hogy az összes macska irigykedve nézi majd. (Csak ne legyetek túl kritikusak azokkal, akiknek fontosabb a szórakozás, néha ti is lazuljatok le kicsit!)

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg-macskák, az egyensúly a kulcsszavatok 2024-ben is! Mindig megtaláljátok a tökéletes napsugarat, amelyben sütkérezhettek, elérve a melegség és a meghittség hibátlan egyensúlyát. Élvezd a boldogságot, és engedd néha a fotelbe kétlábú szolgádat is – persze, csak, ha az ölébe vesz és cirógat!

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

A Skorpió-macskák számára ez az év arról szól, mennyire merik felvállalni önmagukat. Lopakodó természeted a meglepetésszerű és az alattomos támadások szakértőjévé tesz. Használd ki ezeket a remek képességeket, de csak addig, amíg azzal másoknak nem okozol – túl nagy – fájdalmat.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Nyilas-macskák, kalandvágyó szellemetek arra késztet benneteket, hogy felfedezzétek birodalmatok minden zugát. Kíváncsiságotok egész évben izgatottan fogja rángatni a bajszotokat, élvezzétek ki minden percét!

BAK (december 22. – január 19.)

Ambiciózus természetetek irányít titeket 2024-ben, kedves Bak-macskák. Legyen szó egy új trükk elsajátításáról vagy a kutyával szembeni tekintélyed érvényesítéséről, biztos, hogy minden célodat el fogod érni!

VÍZÖNTŐ (január 20. – február 18.)

Vízöntő-macskák, ez az év a kreativitásotokról szól. Innovatív módokat találtok arra, hogy hétköznapi tárgyakból rendkívüli játékokat csináljatok, ebben erős karmaitok lesznek a leginkább segítségetekre. Csenjetek el mindent, ami a mancsotok ügyébe kerül, és alkossatok!

HALAK (február 19. – március 20.)

A Halak-macskák számára a 2024-es év álmodozó szundikálásokkal és békés pillanatokkal telik. Örömöt találsz majd abban, hogy egyik meghitt szundikálóhelyről a másikra somfordálsz egész álló nap. Élvezd a nyugalmat, kedves Halak, és ne hagyd, hogy ebben bárki megzavarjon! (Na, jó, kivéve, ha ínycsiklandó falattal közeledik.)

Feltétlenül csekkold az állati jó macskás horoszkópot is, amiből még többet megtudhatsz csodás kis társadról!

Címkék: cica | horoszkóp | macska

Ezek is  érdekelhetnek

A téma hasonló, az infó új!

Miért PetCast?

A Petcastban olyan kérdésekről beszélgetek, amelyek szerintem minden állattartó számára fontosak vagy érdekesek, olyanokkal, akik, okosak, hitelesek vagy éppen szórakoztatók, de mindenképpen értenek ahhoz, amiről beszélnek.

Legújabb epizódok

Kutyabunda: nyírni vagy nem nyírni?

Kutyabunda: nyírni vagy nem nyírni?

A kutya szőre nemcsak a hidegtől, hanem a melegtől is védi őt. Ezért jogos kérdés, hogy nyírni vagy nem nyírni, még akkor is, ha nagyon meleg van.

Minden kutya tud úszni?

Minden kutya tud úszni?

Sok kutya imádja a vizet és jól tud úszni. És vannak kutyafajták, amelyek alkalmatlanok az úszásra, vagy sokkal kevésbé jól úsznak. Nézzük, melyik melyik!

Kutya babakocsi!?

Kutya babakocsi!?

A kutya babakocsi egy speciálisan kialakított szállító eszköz. Olyan, mint egy normál babakocsi, de kifejezetten állatok számára, az ő igényekre tervezték.

Youtube short

Közösségi média