Állati jó macskás horoszkóp
Itt a Petcast macskás horoszkópja! Akár hiszel abban, hogy a csillagokban sok minden meg van írva, akár nem, tarts velünk, jó móka lesz! 😉

Most felfedezheted a különböző csillagjegyek jellemző tulajdonságait a cicádban, vagy a fejedhez kaphatsz, hogy „na tessék, hát ezért ilyen ez a macsek”!

KOS (március 21-április 19.)

Ha igazán tüzes cicát szeretnél, aki még rajtad is szívesen főnökösködik, válassz Kos-jegyűt! Ezek a macskák merészek, kalandvágyók és aktívak, mindig kaphatók egy kis vadászatra, barangolásra. Nem kifejezetten szeretik, ha ölelgetik őket, de örülnek egy-egy fejvakarásnak, és néha kegyeskednek a gazdi mellett szunyókálni. Szívesen lepnek meg egy-két levadászott madárral, egérrel, és attól sem riadnak meg, hogy összekarmolják a bútorokat.

BIKA (április 20-május 20.)

A Bika jegyében született macskákat könnyed, vicces és igen szerethető cicáknak tartják, akiket a világon a legjobban a következő étkezés érdekel. Így azután sokszor és sokat képesek kunyerálni, nyávogni ennivalókért vagy kedvenc nasijukért. A válogatós Bika-macska ritkaságszáma megy. Az élelem mellett talán csak a kényelem érdekli őket, kifejezetten lusta cicák. Szívesen töltik idejük nagy részét kényelmes, lehetőleg napos helyeken. Gazdiknak jó hír, hogy a Bika-cicák mindig készen állnak egy ölelkezésre.

IKREK (május 21-június 20.)

Az Ikrek jegyű cicák pimaszak, hangosak és kíváncsiak, hajlamosak a rosszalkodásra. Fő erősségük a kommunikáció, így ne csodálkozz, ha hajnalban arra riadsz, hogy macskuszod valami rendkívül fontos dolgot akar veled közölni hangos nyávogással. Néha úgy tűnhet, hogy az Ikrek-macska idejének nagy részét azzal tölti, hogy téged irányítson, de miután lenyugszik egy kicsit, szeretettel és ragaszkodással fordul feléd, és te nem tudsz ellenállni a cukiságának.  

RÁK (június 21-július 22.)

A Rák-macskák eléggé ijedősek, nem szeretik a hangos zajokat, és rosszul tűrik a környezetük változásait. Ilyenkor könnyen nyugtalanná vagy akár erősen szorongóvá válnak, sokkal inkább, mint a macskák többsége. A Rák jegyében született cica félénknek és visszafogottnak tűnhet, de ha összemelegszik veled, végtelen mennyiségű szeretetet és ragaszkodást mutat majd feléd. Amikor egy Rák-macska éppen nem szunyókál vagy nem bújik el, akkor egészen biztosan élelemért és figyelemért kuncsorog.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán-macskák szeretnek a figyelem középpontjában lenni, de védelmezők és hűségesek azokkal, akiket szeretnek. Ha tehát ilyen cicád van, érdemes hűséges alattvalójává válnod! Az Oroszlán jegyű cica sokszor merész, érdeklődő, mindig csinál valamit, de ha kényelmes alvóhelyet talál, hajlamos ellustulni. Az Oroszlán jegyében született cicák nem mindig jönnek ki más macskákkal, vagy egyéb házi kedvencekkel. Elvárják az ember figyelmét, nem bírják, ha lerázzák őket. Elegendő finom étel, sok játék és ölelés – és az Oroszlán-macska a legjobb társad lesz.

SZŰZ (augusztus 23-szeptember 22.)

A Szűz jegyében született macskák talán a legbölcsebbek az összes csillagjegy szülötte közül. Ezek a cicák mindig tettrekészek, figyelmesek, végtelenül kíváncsiak, gyorsan tanulnak, így az olyan problémákat is könnyedén megoldják, mint hogy miként lehet bejutni egy zárt ajtón, vagy hozzáférni egy finom falathoz a szekrényből. A Szűz-macskák ezért gyorsan alkalmazkodnak, akár egy új környezethez. Még akkor is éberek, ha alszanak, mert mindig tudni akarják, mi történik körülöttük, például, hogy nem mész-e éppen a konyha felé valami finomságért!

MÉRLEG (szeptember 23-október 22.)

A Mérleg-macskák uralkodó bolygója a Vénusz, ezért igazán bűbájosak, szerethetők. Ezen tulajdonságuknál fogva gyakorlatilag bármit elérnek, amit szeretnének, olyan aranyosan dorombolnak, dörgölőznek vagy nyávognak az ételért vagy a figyelemért. Ezek a cicák természetüknél fogva talán a leginkább képesek elfogadni a testi érintést, ölelést és egyéb kontaktust azoktól az emberektől, akikkel összemelegedtek. Ha most szeretnél egy cicabarátot, válassz e jegy szülöttei közül!

SKORPIÓ (október 23-november 21)

A Skorpió-macskák büszkék, könnyen provokálhatók és az összes jegy közül ők a legszeszélyesebbek. Ha a cicád ilyen jegyben született, akkor biztosan tudni fogod, ha valamivel elégedetlen. Ha egy Skorpió-macska éppen nem duzzog, akkor tuti, hogy vadászik, amit onnan vehetsz biztosra, hogy büszkén hozza majd eléd a megölt egeret, madarat. A Skorpió jegyű cicák szeretnek játszani is, ha azonban éppen nem tudják mivel elütni az időt, unalmukban könnyen ingerültté válhatnak. Viszont a figyelmüket minden csak rövid időre köti le, az ölelgetést sem sokáig tűrik, és ki is mutatják, ha már unják a társaságodat.  Bármennyire is hangulatvezéreltek és sokszor undokok, ugyanolyan szeretetteljesek, mint minden cica.

NYILAS (november 22-december 21.)

Igazi felfedező cicák születnek ebben a jegyben, tele kalandvággyal. A Nyilas-macskákat minden érdekli, ami körülveszi őket, sosem hagynák ki a lehetőséget, hogy  felfedezzék a környezetüket, vagy kipróbáljanak új dolgokat, és megismerkedjenek például a hozzád látogató vendégekkel.  Ennélfogva gyorsan és szívesen összemelegednek új emberekkel, élvezik a rendszeres érintést, és imádnak játszani. Használd ki ezeket a remek tulajdonságokat!

BAK (december 22-január 19.)

A Bak-jegyű macskák igazán bátrak, versengők és ambiciózusok, szívesen tanulnak és sosem csüggednek el. Ezek a cicák szívesen felveszik a kesztyűt más háziállatokkal, de akár az emberrel szemben is, ha olyan viselkedést tapasztalnak, amit nem tolerálnak. De érdemes őket inkább tisztes távolságból figyelni és békén hagyni akkor is, ha éppen valami érdekes dolog köti le a figyelmüket, mert nem igazán szeretik, ha megzavarják őket kedvenc tevékenységeik közben.

VÍZÖNTŐ (január 20-február 18.)

A Vízöntő-macska különleges személyiség, mert egyszerre zárkózott és roppant vicces. Sok mulatságos (vagy akár bosszantó) dologra képes, mert hihetetlenül intelligens és nagyon jó a problémamegoldó képessége. Szereti és értékeli az ember közelségét, simogatását, így akár azt is gondolhatjuk, hogy a legtöbb mókát direkt azért találja ki, hogy megnevettessenek minket, és felhívja magára a figyelmet. Hagyd, hadd higgye, hogy erről te mit sem sejtesz!

HALAK (február 19-március 20.)

Ha a cicád sokszor odabújuk hozzád, amikor szomorú vagy beteg vagy, szinte biztos, hogy a Halak jegyében született. A Halak-macska mély érzésű állat, aki akár rehabilitációs feladatokra is kiválóan használható.  Ezek a cicák hűségesek, de akaratosak is tudnak lenni, és olyankor bizony hevesek. A Halak-macskák sokszor tűnhetnek lustának, pedig csak alaposan kiélvezik a pihenést. Viszont szeretnek új dolgokat is felfedezni, mindenféle dobozokban elrejtőzni, vagy mondjuk művészi karomlenyomatokat hagyni a frissen csiszolt parkettán vagy egy új bútoron.

Címkék: cica | horoszkóp | macska

Ezek is  érdekelhetnek

A téma hasonló, az infó új!

Miért PetCast?

A Petcastban olyan kérdésekről beszélgetek, amelyek szerintem minden állattartó számára fontosak vagy érdekesek, olyanokkal, akik, okosak, hitelesek vagy éppen szórakoztatók, de mindenképpen értenek ahhoz, amiről beszélnek.

Legújabb epizódok

Kutyabunda: nyírni vagy nem nyírni?

Kutyabunda: nyírni vagy nem nyírni?

A kutya szőre nemcsak a hidegtől, hanem a melegtől is védi őt. Ezért jogos kérdés, hogy nyírni vagy nem nyírni, még akkor is, ha nagyon meleg van.

Minden kutya tud úszni?

Minden kutya tud úszni?

Sok kutya imádja a vizet és jól tud úszni. És vannak kutyafajták, amelyek alkalmatlanok az úszásra, vagy sokkal kevésbé jól úsznak. Nézzük, melyik melyik!

Kutya babakocsi!?

Kutya babakocsi!?

A kutya babakocsi egy speciálisan kialakított szállító eszköz. Olyan, mint egy normál babakocsi, de kifejezetten állatok számára, az ő igényekre tervezték.

Youtube short

Közösségi média